Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προφίλ

Η εταιρία Gavrilis Marine Electronics δραστηριοποιείτε στον χώρο της Ναυτιλίας από το 1995.

 

Σκοπός της εταιρίας μας είναι να παρέχει Εμπορική και Τεχνική Υποστήριξη σε ενα ευρύ φάσμα Ηλεκτρονικών Ναυσιπλοϊας.

 

Πιο συγκεκριμένα το αντικείμενο εργασιών μας αφορά, Πωλήσεις, Επισκευές, Εγκαταστάσεις και Συντηρήσεις σε: Εξοπλισμό Ραδιοεπικοινωνιών, Ηλεκτρονικά Βοηθήματα για τον εξοπλισμό πλοήγησης, Εκδόσεις Πιστοποιητικών EPIRB [AUTO-MANUAL, Test Epirb, Συμβόλαιο Συντήρησης Ξηράς & GR (ελληνική σημαία) .

 

H συνεχής αναζήτηση βελτίωσης των υπηρεσιών μας, μας ώθησε στην εγκατάσταση και πραγματοποίηση ενός Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 καθώς και στην πιστοποίηση από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σύμφωνα με τo υπ΄αριθμ. πιστοποιητικό  2333.9-5/23590/2017  (ΥπΟιΑΝ/ΓΓΝΠ/ KEEΠ /ΔΕΠ) για έκδοση συμβάσεων τεχνικής υποστήριξης ραδιοεξοπλισμού GMDSS για τα υπό Ελληνική σημαία εμπορικά πλοία.  

 

Το δυναμικό της εταιρίας μας απαρτίζεται από πτυχιούχους ηλεκτρονικούς, απόλυτα κατηρτισμένοι με το αντικείμενο, οι οποίοι μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους βασιζόμενοι στις γνώσεις και την εμπειρία τους.

 

Οι υπηρεσίες μας αφορούν όλα τα είδη σκαφών αναψυχής καθώς και εμπορικά πλοία σε Ελληνικά και Διεθνή ύδατα.

Συνεργαζόμενοι πάντα με τους πιο αξιόπιστους προμηθευτές με γνώμονα την σωστή ποιότητα και καλή τιμή σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις της Ελληνικής και Διεθνής Νομοθεσίας.

 

Σε συνδυασμό των ανωτέρω πάντα με την προσωπική μας επαφή με τον πελάτη προκειμένου να εντοπίσουμε και να κατανοήσουμε τις ανάγκες του ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα πρωτίστως για την ασφάλεια του πελάτη και στην συνέχεια για την ικανοποίηση του.

 

Σκοπός μας ήταν και είναι πάντοτε η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας, με συνέπεια, τεχνογνωσία και αξιοπιστία.